torsdag, februari 06, 2014

Wikipedia raderar information om Hemmaföräldrars nätverk

Wikipedia vill inte att föräldrar ska få kännedom om den ideella organisationen Hemmaföräldrars nätverk. För några år sedan raderade de all information om hemmaföräldrar. Ja … inte direkt vill säga. Först skrev moderatorerna in ordet "sekt" med en länkhänvisning. Människor som väljer tid för barn måste ju bara tillhöra en sekt .. det förstår ju vem som helst … eller hur? ;)

När jag inte okejade det, så raderade de allt. Känns lite intressant med tanke på att jag faktiskt lite då och då hamnar i diskussioner om vi har verklig valfrihet i det här landet. Som jag sagt tidigare - hur ÄR egentligen attityden mot hemmaföräldrar? Vad kommer att hända om det är så här nu - om vårdnadsbidraget försvinner vilket det gör om oppositionen vinner valet? Hur kommer allt att skruvas till då?

Personligen tror jag att klimatet mot föräldrar som väljer tid för barn och som väljer bort standardlösningen kommer att hårdna ännu mer. När man redan nu år 2014 blir raderad på Wikipedia om man berättar om en ideell organisation som funnit i 13 års tid. En organisation som det skrivits om både i Storbritannien, Tyskland och Schweiz, förutom flertal artiklar i Sverige. En organisation som också haft flertal debattartiklar i SvD, Sydsvenskan, GP, med flera tidningar. Som det skrivits om på SVT.

Men enligt Wikipedia finns inte Hemmaföräldrars nätverk … eller är för litet. Ja, vad ska man säga … intet nytt under solen … kanske …
Och så vill jag naturligtvis lite lamt tillägga … BOJKOTTA WIKIPEDIA :)

Madeleine Lidman
Hemmaföräldrars nätverk

P.s

Wikipedia vill ha donationer … Tack … men NEJ TACK! Det har de inte gjort sig förtjänta av. Kan de inte hålla sig objektiva utan beter sig som de gör, så är det lika bra att hela sajten går i graven. Censur och indoktrinering har vi så det räcker i papperstidningarna. Vi behöver inte samma anda på sajter på nätet. Låt nätet vara en frizon!
1 kommentar:

Madeleine Lidman sa...

Jag försökte också nyligen igen att bara skriva: Hemmaföräldrars nätverk en ideell organisation med över 1 700 medlemmar osv. Och lite kort om organisationen Hemmaföräldrars nätverk. Den raderades direkt. Tydligen passar inte HFN:s budskap och inriktning administratörerna på Wikipedia. För mig del får gärna hela sajten läggas ner ... och några skattepengar ska de INTE ha.